Selecteer een pagina

De winkel

Onze winkel is gevestigd in een oud pand in de Meerstraat in Hillegom.
Er zijn drie etalages die elke week worden vernieuwd, mooie glas-in-lood ramen en vrolijke kleuren op de muur. De winkel is ongeveer 125 m2 groot, een groot deel hiervan is bestemd voor kleding, maar we verkopen ook veel andere spulletjes.

Assortiment
In het kledinggedeelte hangt de dameskleding gesorteerd op kleur. We verkopen o.a. jassen, broeken, truien, vesten, T-shirts, rokjes, jurken, laarzen en schoenen. De herenkleding hangt apart en we hebben een gedeelte met grote maten kleding. Verder verkopen we sportkleding, ondergoed, sjaals, mutsen en handschoenen.

Alle kleding is gecontroleerd, kapotte en vuile kleding gaan de winkel niet in. Alles is geprijsd en je kunt passen in één van onze paskamers. De kleding mag met prijskaartje en bon binnen een week worden geruild.

In de rest van de winkel vind je boeken, puzzels en spellen, woonaccessoires, lampen, keukenspullen, sportartikelen, tassen, dvd’s en cd’s, en nog veel meer! Ook is er een hoek met antiek tegen redelijke prijzen.

Er komen iedere dag weer nieuwe spullen bij!

Inbreng
Heb je goede kleding of spullen over? Spullen die niet kapot zijn, schoon en verkoopbaar, nemen we graag aan. Iemand anders is er weer blij mee!

Je kunt je spullen brengen tijdens de openingstijden van de winkel. Parkeren kan in de straat, als je veel hebt mag de auto even op de stoep staan, helpen wij met uitladen.

Heb je heel veel spullen of geen vervoer? Wij kunnen het binnen Hillegom ophalen met onze bus, meubels en witgoed nemen wij niet aan.

Bel dan even met 0252- 785589, tussen 10.00 en 17.00 uur, op dinsdag t/m zaterdag.